Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Válasz a Stoffán-komplexusra
  2009-03-22 15:40:18, vasárnap
 
   
  Válasz a Stoffán-komplexusra

Nagy nap volt a tegnapi a Magyarok Szövetségének életében! Erre a napra készültem egész eddigi életemmel! És, akkor nem lehettem ott a tüdőgyulladásom miatt. Még betegen is mentem volna, de jelzett a szívem, hogy vegyek vissza, mert a nagy akarást már nem bírja erővel követni. Egész nap pihentem és imádkoztam, hogy minden magyar (és velük kisebbségben élők) számára hasznosan teljen el az a Zászlóbontás!
Késő délután már nem bírtam tovább türelemmel és bekapcsoltam a televíziót, hátha sikerül némi információt szerezni a nagy eseményről! Sajnos, egy mukkot, egy villanásnyit sem lehetett hallani-látni a Magyarok Szövetségének Zászlóbontásáról.
Erre bekapcsoltam az internetet és ott keresgéltem, de ott sem találtam semmit egészen addig, míg a Polgári Hírszemlén rá nem bukkantam Stoffán György - a Szövetséget elmarasztaló és lejáratni szándékozó - írására. Némi tépelődés után elküldtem Stoffán írását a MSz média-tagozatára - tájékoztatás céljából -no, meg azért is, hogy ugyan gondolkozzatok mán el az egészen egy kissé.
Még szerettem volna kommentet is fűzni hozzá, de elszállt a postafiókom, sőt lefagyott a gépem. Úgy kellett kikapcsolni, hogy nem tudtam kiléptetni a rendszerből. És, amikor kikapcsoltam a gépemet, akkor a televízió is kikapcsolta magát. Néztem, hogy csak nem lett itt minden zárlatos? Hát, nem, mert a tv elektromos kijelzője világított és a lakásban is égtek a villanyok.
Hát, ha már egyszer a jó Isten ezt így elrendezte, gondoltam, hogy pihenek egyet, hátha előbb gyógyulok! Majd ismét visszakapcsoltam a tv-t, mert annyira szerettem volna tudni valamit a Zászlóbontásról. Felfigyeltem közben az egyik adón egy dokumentum filmre a Csepel Vas és Fémművekről az ott dolgozókról, akiket a közeli kocsmák egyik még meglévő helyén és törzsvendégeivel készítettek. Az idős szakik önnyes szemmel mesélték azokat a ,,szép időket", h. milyen csudálatos volt oda bejárni, hiszen olyan volt, mintha hazamennének. Meló után meg mentek a közeli kocsmába és ott is olyan jó volt leülni és a kollégákkal barátokkal beszélgetni...

Itt hívnám fel a figyelmeteket arra, hogy mit is írtam korábban arról a bizonyos ,,elszaggatott gyökerekről" és a szocialista-alkoholdús-tápoldatról, melyben tengette csak az életét a vágott virág-rövid-életű nemzedék? Igaz, a lakásra nem volt gondjuk, mert azt akkoriban még ingyen osztogatták. A családra sem volt gondjuk, mert az az asszony gondja-baja volt!
Csakhogy, ezek a szerencsétlen asszonyok ugyanúgy ledolgozták a munkahelyükön a kötelező nyooocórát valamelyik szövödében, fonodában (három-kétműszakban, teljesítménybérben) és utána mentek a gyerekekért a bölcsődébe és útközben megvették a lakótelepi ABC-ben a 3.60-as tejet meg a kenyeret a zsírt, meg a cukrot és siettek haza mosni, főzni takarítani.
Szerencsétleneknek nem volt sem idejük- energiájuk egyedül mindenben helytállni, mert a delériumosságtól elzsibbadt agyú és a nehéz fizikai munkától meggyötört izomzatú férjnek már csak annyira maradt energiája amikor hazatámolygott, hogy belesüppedjen a tv elé a fotelba, vagy leheveredjen ruhástól az ágyra. Még őt is az asszonynak kellett levetkőztetni és a körülményekhez képest ,,lefektetni". Ha sikerült a kölyköket ágybadugni ekkorra, már rohanhattak is az éjszakai műszakra a gyárba és reggel elcsigázottan hazamenve már a férjura otthon sem volt - úgyszintén az iskolás gyerekek, akikre hetekig, hónapokig egyik szülője sem tudott rendesen odafigyelni, csak amikor már valamilyen baj volt vele/velük az iskolában. És, ha még ennek ellenére is csinos tudtál maradni, meg egészséges, akkor az is megeshetett, hogy a délutános műszakból hazafelé megengedtél magadnak egy kis sétát az akácillatú estében és hullt a könnyed a szerelem utáni hiábavaló vágyakozástól, mert nem azzal köthetted össze az életedet, akit az Égiek neked rendeltek, hanem azzal, akit a párt, az ÜB, később meg a kisz elfogadhatónak tartott. Olyannal, akivel közösen ,,kiérdemelhettétek" a lakáshoz-jutás lehetőségét. Ezek a lakások azután mégsem válhattak igazi otthonná, mert az IGAZI CSALÁD hiányzott belőle. Azért sem tartottam igazságosnak, amikor 1990-et követően kezdtek az emberek visszatérni a templomokba - az addig megtagadni kényszerülő hitükhöz - a papok őket vádolták, amiért elfordultak az egyháztól?!! Hogy a fenébe fordultak volna el, ha csak ezen az áron maradhattak életben? És a papoknak is el kellett engedniük híveik kezét, ha nem akarták, hogy a hatalom úgy járjon el, mint ahogy azt Salamon király is javasolta a két asszonynak, akik mindketten magukénak akarták a ,,GYERMEKET"! Mert ugye, akié volt az ÉLŐ gyermek (a NÉP), azé lett a vagyon (A HATALOM) is, amit a halott apja egyetlen élő gyermekére hagyott. A második asszonyának, viszont meghalt a gyermeke és azért ragaszkodott az első asszony fiához, mert rá szállt volna minden vagyona. Ekkor azt mondta Salamon, hogy vágják ketté a gyermeket, hogy jusson mindkét asszonynak belőle. Ekkor az ÉDESANYA (az EGYHÁZ) átengedte a GYERMEKET a MOSTOHÁNAK (a HATALOMNAK), hadd legyen az övé, csakhogy mentse drága VÉR SZERINTI GYERMEKE (MAGYAR NÉP) életét!!!
(Királyok I. Könyve 3. rész, 26. vers)


Na, ehhez kellett volna lelkierő az 1990-es EGYHÁZI ELÖLJÁRÓK ÉS FŐPAPOK részéről!!! De nem volt bennük elég, mert addigra mindenkiből ki lett ölve a LELKISÉG.

*-*

És, milyen érdekes, hogy ezzel párhuzamosan, pl. Amerikában ugyanez ment végbe?
A családok atomizálásának- atomizálódásának nevezik ezt a folyamatot és ez azt jelenti - számomra legalább is az az üzenete, hogy ha egy társadalomnak atomjaira esik (robbannak) szét a molekulái, a legkisebb egészet alkotó részecskéi, akkor bizony, az a társadalom is robbanásra van ítélve.
Mint ahogy az nálunk már meg is történt, vagy történik folyamatosan. Ezért írtam én a Magyar Nemzetért Mozgalom számára egy olyan programot, melynek a lényege a családi és magánéletek mint - egyfajta magánéleti hátország - MEGERŐSÍTÉSE, vagy KIÉPÍTÉSE.

*-*

Nos, most vagy képes lesz ebben a történelminek nevezett egyház segíteni tudni a magyarságnak (és a velük/velünk együtt élő kisebbségieknek) vagy meg kell tudnunk ezt a CSALÁD- és NEMZETEGYESÍTŐÓ PROGRAMUNKAT valósítani nélkülük. Visszatérve ahhoz az időszakhoz, amikor még a magyarságból (és a velük kisebbségben együtt-élő népekből) nem halt ki az ,,ŐSI TUDÁS" ÉLETKÉPESSÉGE.

Arról sem lenne szabad megfeledkezni, hogy István megkoronázása előtt apja, Géza fejedelem mekkora véráldozattal irtotta ki a magyar népből és vele együtt ezt az ŐSI TUDÁST!!! Nem véletlen, hogy semmilyen (rovás)írásos emlékünk nem maradt fenn ennek a szörnyű hittérítésnek köszönhetően!!! Még Koppányt is felnégyeltették azért, hogy írmagja se maradjon semmilyen ősiséget követőknek. Mostanában már lehet azért arról is olvasni, hogy ráadásul egyetlen vád sem volt igaz, amit felhoztak Koppány ellen. Ezt manapság úgy nevezhetnénk, hogy koncepciós vádak alapján ölték meg oly kegyetlen-barbár módon, hogy évszázadokra elültessék a magyar nép (és a velük/velünk kisebbségben együtt élők) LELKÉBEN A FÉLELMET!!!

Innen nézvést - a Szentté avatott István királyunk - bizony ekkor tette lehetővé a világ számára, hogy minden nációt befogadó néppé váljon a magyar és örökre lemondjon MAGYAR IDENTITÁSÁRÓL. Befogadó néppé vált a magyar és az egy isteni csoda, hogy ennek ellenére még mindig fennmaradt és van egy olyan ország Európa szívében, amit úgy hívnak, hogy Magyarország!

Éppen ezért, nagyon-nagy türelemmel kell ezeket az ismereteket továbbítani tudni az írástudóknak a magyarok (és a velük/velünk kisebbségben élők) felé.
Ugyanakkor GONDOLNUNK kell a túlzott ,,BEFOGADÁS" miatt kialakuló ORSZÁGVESZTÉS ,,lehetőségére" is.
A túlzott ,,TÜRELMESSÉG" közben mindenünket, így a hazánkat is elveszítettük és elveszíthetjük még azt is, ami eddig megmaradt belőle!

A tatárszentgyörgyi (velünk kisebbségben élő) kisfiú és édesapja legyilkolásával tesztelték az új országhódítók ezt a kártékony türelmet.


http://video.google.com/videoplay?docid=-2042748610088709917

Mert, ha meg lehet tenni a mai Magyarországon, hogy egy ártatlan gyermeket és az egyik szülőjét úgy ,,kilőjék", mint vadászaton a kiszemelt vadat, akkor joggal gondolják rólunk magyarokról (és a velünk együtt élő kisebbségiekről) hogy szabad a ,,VÁSÁR"! Ezt a földet, ezt az országot és a benne élőket NEM VÉDELMEZI SENKI A VILÁGON!!!

Ezt elmulasztotta évszázadokon át megtenni. A mostani ártatlanul kiontott kisfiú- és apja vére is éppen olyan teszt volt, mint amilyen a tiszaeszlári Solymosi Eszteré annak idején!

Solymosi Eszter, a tiszaeszlári libapásztorlány és minden magyar mártír emlékezetének


Erdélyi József:


SOLYMOSI ESZTER VÉRE


Megöltek egy kis libapásztort.
Égre kiált a régi vád,
úgy ölték meg Solymosi Esztert,
mint egy tokos, pihés libát,
mint egy síró galambfiókot,
szűz juhocskát húsvét előtt...
Valami vérengző bolondok
úgy fogták el és ölték meg őt,
a nótás ajkú kis magyar lányt,
valami vérengző vadak, vademberek...
Elfolyt a vére, mint egy párás piros patak.
Ítélt a bíró, Félkegyelmű képzelődő a szemtanú,
alaptalan a vád, a vérvád...
a hátborzongató gyanú...
Ítélt a bíró; Elmehetnek
a reszkető kaftánosok;
nem ölték meg Solymosi Esztert,
nem bűnösök, nem gyilkosok.
Nem sütöttek húsvéti ostyát
embervérrel. Ország-világ tudja meg,
hogy gyermekijesztő dajkamese a vér, a vád.
Ítélt a bíró s fellélegzett
a zsidóság, az "üldözött",
de terjed a "mese", a "vakhit"
a szegény magyar nép között.
Zengett a dal s a vérpatakból
vérfolyó gyúlt és hömpölyög,
tenger, vértenger gyűlt belőle
mérhetetlen mély és örök,
mint Jézus vére, a világot
megváltó Istenemberé.
Az Ő vére a legyalázott
szegény Solymosi Eszteré!
Minden kiontott ártatlan vér,
minden magyar vér, ami folyt,
párolgott és virult belőle
idegen trón, élősdi bolt,
minden kiontott ártatlan vér,
harctéren ontott hősi vér,
és munkában csorgott verejték,
és megrabolt bér és babér,
az én vérem is, az Anyámé,
a régi libapásztoré,
az Ő vére s a legyalázott
szegény Solymosi Eszteré.
Égre kiáltom akkor is ha,
élettel és vérrel tilos,
leírom akkor is, ha rögtön
lángot vet a szűz papiros.
Beh piros vagy Solymosi Eszter
Kiontott vére s beh meleg...
Hajnalt festek a magyar égre
és felkelő napot veled,
Hogy ne vesszen kárba a vérünk,
s emléked árva hajadon.
Solymosi Eszter árva népét
ébressze bátran, szabadon.

A Magyarok Szövetségének az a magyarok Istenétől elrendelt küldetése, hogy ezt megtegye!!! Ennek a SZÖVETSÉGNEK, minden egyes tagjának (régi-új keresztényeknek és a velünk együtt élő kisebbségieknek) úgy kell egymás hátának nekitámaszkodni tudni, hogy meg tudjuk védeni magunkat és egymást is a minden irányból ránk leselkedő és ránk törni szándékozó veszedelemtől!

Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: törzsvendégeivel, zászlóbontásáról, visszakapcsoltam, atomizálódásának, delériumosságtól, tüdőgyulladásom, nekitámaszkodni, kisebbségieknek, zászlóbontásról, kisebbségiekről, nemzetegyesítőó, felnégyeltették, legyilkolásával, libapásztorlány, keresztényeknek, magyarországon, elveszíthetjük, gondolkozzatok, körülményekhez, elfogadhatónak, atomizálásának, hazatámolygott, gyermekijesztő, országhódítók, emlékezetének, elveszítettük, megkoronázása, identitásáról, veszedelemtől, hittérítésnek, véráldozattal, megfeledkezni, hátborzongató, életképessége, szerencsétlen, figyelmeteket, napra készültem, tüdőgyulladásom miatt, nagy akarást, nagy eseményről, egyik adón, dokumentum filmre, közeli kocsmák, idős szakik, közeli kocsmába, kollégákkal barátokkal, figyelmeteket arra, bizonyos „, vágott virág-rövid-életű, szerencsétlen asszonyok, kötelező nyooocórát, lakótelepi ABC-ben, Magyarok Szövetségének, Magyarok Szövetségének Zászlóbontásáról, Polgári Hírszemlén, Stoffán György, Csepel Vas, IGAZI CSALÁD, SZERINTI GYERMEKE, MAGYAR NÉP, Királyok, EGYHÁZI ELÖLJÁRÓK ÉS FŐPAPOK, Magyar Nemzetért Mozgalom, NEMZETEGYESÍTŐÓ PROGRAMUNKAT, LELKÉBEN FÉLELMET, MAGYAR IDENTITÁSÁRÓL, Ugyanakkor GONDOLNUNK, VÉDELMEZI SENKI VILÁGON, Solymosi Eszteré, Solymosi Eszter, Erdélyi József, SOLYMOSI ESZTER VÉRE, Solymosi Esztert, Bóna Mária Ilona,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Tavaszi kép  George Gordon Lord Byron: Inez...  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Png kislány  Egy lelki imádság  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Facebookon kaptam  Mi lenne ha  Png férfi  Tavaszi kép  Egy hatékony szolga  Facebookon kaptam  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Hazára minden embernek szükség...  Jónás Tamás – Végtelen b...  Egy bizonyos határt  A jó emberek mindig szépek mar...  Esti kép  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Akik bántanak téged  Jó éjszakát  Akarat  Nem tudhatod  Facebookon kaptam  Nem számIt  Nem számIt  Facebookon kaptam  George Byron - Ahogy itt jár -...  Erdőn  Facebookon kaptam  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Radikális szeretet  Kerüld el az evangélium örömén...  Leonardo da Vinci gondolata  Png csokor  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Facebookon kaptam  Alvó cicák  Mindig jusson idő nevetni  Facebookon kaptam  A jó emberek mindig szépek mar...  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Jó éjszakát  képre írva  Minden harmadik...  Facebookon kaptam  Bertolt Brecht -től idézet  Julian Brass gondolata  Egy lelki imádság  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 19  Facebookon kaptam  Egy lelki imádság  Sokan azt tartják  Mindig jusson idő nevetni  Facebookon kaptam  Fekete István - Akác  Png kutya  Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 20  210 éve született a SZÓZAT meg...  Facebookon kaptam Krisztinától  Szívem tiéd  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Tanuld meg ezt a versemet  Facebookon kaptam  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Lóhere  Szép estét kedves látogatóimna...  Minden harmadik...  Png rózsa csokor  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Fekete-erdő desszert  Akarat  Facebookon kaptam  Png virág  Zilahy Lajos gondolata  Bertolt Brecht -től idézet  Hiányzik  Ami embereknek lehetetlen, az...  Hiányzik  A jó emberek mindig szépek mar...  Akarat  Facebookon kaptam  Alázat  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  210 éve született a SZÓZAT meg... 
Bejegyzés Címkék
napra készültem, tüdőgyulladásom miatt, nagy akarást, nagy eseményről, egyik adón, dokumentum filmre, közeli kocsmák, idős szakik, közeli kocsmába, kollégákkal barátokkal, figyelmeteket arra, bizonyos &#8222, vágott virág-rövid-életű, szerencsétlen asszonyok, kötelező nyooocórát, lakótelepi ABC-ben, delériumosságtól elzsibbadt, nehéz fizikai, asszonynak kellett, körülményekhez képest, kölyköket ágybadugni, éjszakai műszakra, férjura otthon, iskolás gyerekek, délutános műszakból, akácillatú estében, szerelem utáni, kisz elfogadhatónak, lakáshoz-jutás lehetőségét, lakások azután, emberek visszatérni, addig megtagadni, papok őket, fenébe fordultak, áron maradhattak, halott apja, második asszonyának, első asszony, 1990-es EGYHÁZI, családok atomizálásának-, társadalomnak atomjaira, legkisebb egészet, olyan programot, történelminek nevezett, velük kisebbségben, magyar népből, szörnyű hittérítésnek, világ számára, olyan ország, ismereteket továbbítani, túlzott &#8222, kártékony türelmet, ártatlan gyermeket, egyik szülőjét, kiszemelt vadat, velünk együtt, benne élőket, mostani ártatlanul, tiszaeszlári Solymosi, tiszaeszlári libapásztorlány, síró galambfiókot, nótás ajkú, párás piros, hátborzongató gyanú, reszkető kaftánosok, szegény magyar, régi libapásztoré, szűz papiros, magyar égre, minden irányból, törzsvendégeivel, zászlóbontásáról, visszakapcsoltam, atomizálódásának, delériumosságtól, tüdőgyulladásom, nekitámaszkodni, kisebbségieknek, zászlóbontásról, kisebbségiekről, nemzetegyesítőó, felnégyeltették, legyilkolásával, libapásztorlány, keresztényeknek, magyarországon, elveszíthetjük, gondolkozzatok, körülményekhez, elfogadhatónak, atomizálásának, hazatámolygott, gyermekijesztő, országhódítók, emlékezetének, elveszítettük, megkoronázása, identitásáról, veszedelemtől, hittérítésnek, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1050
  • e Hét: 6558
  • e Hónap: 15162
  • e Év: 51103
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.